Sommerens event og arrangement

19. - 20. juni             Åpningshelg   

4. juli                        Jentedag i Hafjell

8. - 9. juli                  Ungdomscamp i Hafjell

10. juli                       Hafjell cup #1 - New School

5. - 8. august           Hafjell Bike Fest    

28. august                Hafjell cup #3 - KGB

18. september           Hafjell cup #4 - NM - Løypa

25. - 26. september  Norgesmesterskap i Downhill

6. - 8. oktober         Avslutningshelg  

 

Event info 2021

Åpningshelg 

19. juni drar sesongen endelig igang i Hafjell Bike Park!

Grunnet fortsatt restriksjoner rundt arrangementer har vi valgt å kansellere planlagte konkurranser og Party Train for helgen. Vi ønsker ikke å oppfordre folk til å samle seg mer enn nødvendig, men vi ser uansett frem til en fantastisk åpningshelg!

Program for helgen blir da som følger:

Fredag 18. juni, fra kl. 17:00 - 20:00: Sykkelutleie og Hafjell Sport åpner for uthenting av sesongkort og varekjøp

Lørdag 19. juni fra kl. 10:00 - 16:00: Hafjell Bike Park åpner!

Søndag 20. juni fra kl. 10:00 - 16:00: Hafjell Bike Park er åpen!


 

Hafjell Bike Fest 

HAFJELL BIKE FEST er tilbake! Vi kjører på med en herlig langhelg med masse morsomme aktiviteter! 

Programmet ser sånn her ut:

Program for Bike Fest:

Torsdag - Lørdag: Most runs challenge og foto konkurranse i Hafjell-Kvitfjell appen. Ladda ned vår app og klikk deg in på challenges

Torsdag - Lørdag: Video konkurranse: Se mer info under

Torsdag 18.00: Manual konkurranse på skitorget

Torsdag 21.00: Sykkelnørd quiz på Woody's

Fredag 15.00: Pumptrack konkurranse for barn under 8 år. Ingen påmelding kreves, bare å møte opp på Gondoltoppen

Fredag 17:00: Norwegian Pumptrack Series på Gondoltoppen: https://www.facebook.com/events/301642778282767

Fredag 21.00 Utekino på Lodgen, Norgespremiere på A Bikers Ballad, fra Matchstick Productions

Lørdag 15:00 Hafjell Cup #2 Ekspressen + Råbølstien
https://www.facebook.com/events/258544925815297

Lørdag 18:00 Dual Slalom race i alpinbakken bak Hafjell Pizza
https://www.facebook.com/events/217985260215916

Lørdag 21:00 Presentasjon av filmer til videokonkurranse. Premieutdeling for Dual Slalom, Most runs challenge, Videochallenge og top of Moe Town photochallenge og fest. Lodgen Hafjell

 

VIDEOKONKURRANSE
Det gjelder å lage den kuleste editen i løpet av Bikefesten. Filmingen må skje torsdag - lørdag, og ferdig produsert film på maks 4 minutter skal leveres innen lørdag kl 19:30. Videoen leveres via wetransfer/dropbox etc til [email protected] Alle bidragene vises under premieutdelingen på Lodgen og vinneren stikker av med ETT SESONGKORT FOR 2022 OG HAFJELL STASH. Vinneren utses av publikum på filmvisningen

 

 


 

Hafjellcup 2021

LETS MAKE NORWEGIAN DOWNHILL GREAT AGAIN!

Hafjell Cup vender tilbake denne sommeren med en komplett serie morsomme, lavterskel racing arrangementer som vi håper vil inspirere til at flere oppdager gleden ved å konkurrere mot sine venner og knive om å være raskere enn kompisen sin.

Vi varierer det litt fra i fjor, og kjører andre løypekombinasjoner, og vi legger konkurransene til lørdag ettermiddag, i stedet for søndager som det tradisjonelt har vært. 

Årets store nyhet i Hafjell Cup er lanseringen av egen RETRO-klasse! Det nærmer seg 20-års jubileum for Hafjell Bike Park, det har skjedd mye på sykkelfronten siden da. Vi vil gjerne minnes de gode gamle klassikerne, og håper det finnes mange der ute som fortsatt har, og kan tørke støv av de gamle DH-syklene for å bli med på moroa! Reglene for å stille i RETRO-klasse er som følger:

 • Ramme fra SENEST 2008
 • Styrebredde på MAX 680 mm
 • Hjulstørrelse på MAX 26’’, (Mulletsykkel med 24’’ bakhjul gir ekstra cred)
 • Tidsriktige komponenter og bekledning anbefales!
 • Bonussekunder vil vi tildelt de beste retro-oppsettene
 • God stemning er garantert!

Hafjell Cup kalenderen 2021 ser sånn ut:

 • 10. juli – New School
 • 7. august – Ekspressen + Råbølstien
 • 28. august – KGB (Kombinasjon Gressløypa + Buldreløypa)
 • 18. september – NM-Løypa
 • 9. oktober – King/Queen of the mountain

Felles for alle disse arrangementene er konkurransestart lørdag kl 15.30, med påfølgende sosial samling ved et av våre serveringssteder (dersom det er ok under gjeldende smittevernsrestriksjoner).

Helårslisens eller engangslisens fra NCF er påkrevd for deltakelse i Hafjell Cup, så dersom du vil være med på flere arrangement, så lønner det seg å kjøpe helårslisens. (Som for øvrig også er en meget fin forsikring å ha i ryggen når du er ute og sykler/trener til vanlig også) Kjøp din lisens på https://sykling.no/lisens

Påmeldingslinker til disse arrangementene vil bli annonsert på et senere tidspunkt. 

 


 

 Sykkeldager og camps

Sykkelcamp for ungdomer 8. - 9. juli

Sykkelcamp for ungdom
Nytt for sommeren er vår sykkelcamp for ungdom. Hafjell Bike Park kan tilby 18 ulike downhilløyper for alle nivåer, i tillegg kan vi leke oss i pumptracken og vårt nye skills center. Våre dyktige instruktører vil vise deg rundt i anlegget vårt, lære deg de grunnleggende teknikkene med alt fra posisjon på sykkelen til mer utfordrende element som hopp og dropp. Hovedfokuset er å ha det gøy og leke seg på sykkelen sammen med nye venner. Hafjell Bike Guides vil stille med to instruktører som kjører fult opplegg torsdag og fredag. Alt skjer i området til sykkelparken og vi starter og avslutter dagen utenfor sykkelutleien hver dag. Under kan dere se hva dagene vi inneholde og melde dere på!

Jentedag 4. juli

Liker du fart og spenning på to hjul, ønsker du å forbedre teknikken eller føle på den deilige mestringsfølelsen av å teste nye ting, og ikke minst i sosialt samvær med andre rå damer? Bli med Hafjell Bike Guides på en fullpakket sykkeldag sammen med andre likesinnede. Hafjell Bike Park kan tilby 18 ulike downhilløper for alle nivåer, i tillegg kan vi leke oss i pumptracken og vårt nye skills center. Denne dagen er for alle ferdighetsnivåer og våre dyktige instruktører vil vise dere rundt i anlegget vårt, lære deg de grunnleggende teknikkene med alt fra posisjon på sykkelen til mer utfordrende element som hopp og dropp. Vi ønsker å samle en gjeng med damer for en sosial sykkeldag som forhåpentligvis inspiserer og bidrar til et større jentemiljø. Enten du har syklet mye før eller ønsker å prøve for første gang i et trygt miljø vil Hafjell Bike Park gi deg løyper hvor du kan finne den deilige flyten på to hjul. Meld deg på og bli med på en sosial og aktiv dag sammen med oss!


 

Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting: