Snøsikkert familieeventyr

Planlegg din neste familieferie i Hafjell og opplev Norges vinterparadis og en uforglemmelig vinterferie med familien. .

I Hafjell finner du overnatting for enhver smak og prisklasse. Fra små og trivelige leiligheter i dalområdet, til større hytter på midten og opp mot toppen av Hafjell. Kanskje det frister å overnatte i det splitter nye leilighetskomplekset Favn? 

Snøsikre Hafjell

Snøsikkert og lett tilgjengelig

I Hafjell og Gudbrandsdalen ligger snøen allerede fra november. Med 180 snødager i året er Hafjell det naturlige valg når du ønsker å oppleve skikkelig norsk vinter.

Bestill heiskort

Favn - en moderne fjellandsby

Ruvende på 800 meters høyde, med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby kalt Favn. Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i alpinbakken, skli rett inn i sporet og være akkurat der det skjer. 

Og det beste av alt, her har du alt du trenger rett i nærheten; ski- og sykkelutleie, restauranter, kafeer og aktiviteter for store og små. Du finner alpinbakken rett utenfor døren om vinteren, med familievennlige løyper og egne båndheiser for de minste. Om sommeren har du pumptrack og downhillsykling som nærmeste nabo.

Les mer om Favn 

Mestring i å lære noe nytt

Hafjell Skiskole er en gjeng glade instruktører som hver dag, hele vinteren, skaper lidenskap for snø og skiproduktet ute i bakkene våre. Enten for små eller store skistjerner.

Gjør deg selv og skiteknikken din en tjeneste og bestill en time, gruppekurs eller privat, og skap nye perfekte svinger denne vinteren!

Book Hafjell Skiskole

Familievennlige Hafjell

Glade barn - betyr glade foreldre! Hos oss er det de minste som er de største gjestene, det er de som er våre største kritikere og våre fremste ambassadører. 

Hos oss finner dere noe for hele familien. Snille familieområder, enkle bakker, bratte heng, heiser for de små og heiser for de store, barneparker og aktivitetsområder samt et variert utvalg spisesteder. Vi har skiutleie både nede på Skitorget, på Favn og på Gaiastova, det samme med Skiskole for store og små. Dersom dere har barn som vil leke seg i parker, har vi dette både for små og de litt større. 

Les mer Familieferie i Hafjell

Youtube video image