far og sønn

Snøsikkert familieeventyr

I Hafjell får du ekte snø slik du husker det fra barndommen. Slik snø som knitrer under skiene dine og skaper rim på nesetuppen. 
Fjellet og trærne får formasjoner som kun hører en verdig vinter til. Ikke gå glipp av vinterens største eventyr - på snø!

Bestill overnatting

HafjellKvitfjell Booking har hytter. og leiligheter overalt i fjellet. Fra små og trivelige leiligheter i dalområdet, til større hytter på midten og opp mot toppen av Hafjell.
Kanskje det frister å overnatte i det splitter nye leilighetskomplekset Favn?

Sjekk hva vi har ledig ved å søke i vår online booking. Spørsmål? Ring +47 61 24 90 00.

 


Sesongens fineste skihelger

Januar er desidert den fineste måneden å tilbringe i Hafjell. Alle løyper og heiser er åpne, stabile kuldegrader, påfyll av pudder, sola er lenger oppe og det er optimale forhold for skikjøring. Hva mer kan man be om? Jo, hytter og leiligheter kan leies til en brøkdel av prisene i desember.

ski

Januarhelg

Kampanjen har nå utgått. Følg med neste januar!

De beste tilbudene går først, så her gjelder førstemann til mølla!

 

heis

En uke med vintermagi

Kampanjen har nå utgått. Følg med neste januar!

De beste tilbudene går først, så her gjelder førstemann til mølla!

snøsprut

Snøsikkert og lett tilgjengelig

I Hafjell og Gudbrandsdalen ligger snøen allerede fra november. Med 180 snødager i året er Hafjell det naturlige valg når du ønsker å oppleve skikkelig norsk vinter.
 

Med 4 felt motorveg fra Oslo til Moelv (og deretter 2 felt motorveg i 4 mil) er den 200 km. lange turen til vintereventyret svært enkel og svært rask. Drøye to timer i bil fra Oslo ligger vintereventyret og venter på deg og dine. Og vips, så står du der med midt i bakken med ski på beina!

Reisen til Hafjell

Favn - en moderne fjellandsby

Ruvende på 800 meters høyde, med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby kalt Favn. Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i alpinbakken, skli rett inn i sporet og være akkurat der det skjer. 

Og det beste av alt, her har du alt du trenger rett i nærheten; ski- og sykkelutleie, restauranter, kafeer og aktiviteter for store og små. Du finner alpinbakken rett utenfor døren om vinteren, med familievennlige løyper og egne båndheiser for de minste. Om sommeren har du Hafjells nye pumptrack og downhillsykling som nærmeste nabo.

Les mer

Favn
Hafjell Skiskole

Mestring i å lære noe nytt

Vår skiskole, Hafjell Skiskole, lever etter mottoet, å skape lidenskap! For alle som har vært så heldige å få kjøre ski med denne gjengen, vet man hva dette vil si. Hafjell Skiskole er en gjeng glade instruktører som hver dag, hele vinteren, skaper lidenskap for snø og skiproduktet ute i bakkene våre. Enten for små eller store skistjerner.

Gjør deg selv og skiteknikken din en tjeneste og bestill en time, gruppekurs eller privat, og skap nye perfekte svinger denne vinteren!

Book Hafjell Skiskole

KIDS Hafjell

Glade barn - betyr glade foreldre! Hos oss er det de minste som er de største gjestene, det er de som er våre største kritikere og våre fremste ambassadører. 

Hos oss finner dere noe for hele familien. Snille familieområder, enkle bakker, bratte heng, heiser for de små og heiser for de store, barneparker og aktivitetsområder samt et variert utvalg spisesteder. Vi har skiutleie både nede på Skitorget og på fjellet og Gaiastova, det samme med Skiskole for store og små. Dersom dere har barn som vil leke seg i parker, har vi dette både for små og de litt større. 

Kom til oss og vi garanterer å fylle tiden deres, med gøy og snø!

Les mer

  

 

vinterparken

Opplevelser i snøen

Det er få som kjenner til alle mulighetene som finnes i Hafjell og Lillehammer på vinteren. Når skiene er satt inntil hytteveggen og barna fortsatt ønsker å oppleve ekte snø så har vi noen tips til deg.

I førjulstida finnes ikke noe bedre enn en ettermiddag i den koselige julegata på Lillehammer. Kanskje du også velger å legge turen innom Maihaugen og friluftmuseet. Her kan du oppleve spennende utstillinger innendørs, men ikke minst fantastiske omgivelser for en spasertur i kulturlandskap. 

Kjelkekjøring i Olympiaparken er en fin aktivitet på kvelden. Og vil du kjenne på enda mer adrenalin og g-krefter anbefaler vi å teste bobrafting i Norges eneste bob- og akebane. Hundekjøring, trugetur, månelys tur innover fjellet på langrennsski, bygge snømann, lage snøengler, gå på skøyter på Vingnesvika skøytebane, pilke på et fjellvann eller på Gudbrandsdalslågen.

Og vi må ikke glemme Vinterparken. 3 uker hver vinter åpner et vintereventyr med skulpturer, snøhotell, snøkatedral, troll, leker for barna og et forrykende avslutningsfyrverkeri med lysene fra Hafjell i bakgrunn. 

Youtube video image