Vinterens store eventyr

Vinter og snø i Hafjell.

Årets mest snøsikre fortelling

I Hafjell får du ekte snø slik du husker det fra barndommen.
Slik snø som knitrer under skiene dine og skaper rim på nesetuppen. 
Fjellet og trærne får formasjoner som kun hører en verdig vinter til.
Ikke gå glipp av vinterens største eventyr - på snø!

(Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell)

Snøsikre Hafjell Alpinsenter.

Snøsikkert og lett tilgjengelig

I Hafjell og Gudbrandsdalen ligger snøen allerede fra november.
Med 180 snødager i året er Hafjell det naturlige valg når du ønsker å oppleve skikkelig norsk vinter.
 

Med 4 felt motorveg fra Oslo til Moelv (og deretter 2 felt motorveg i 4 mil) er den 200 km. lange turen til vintereventyret svært enkelt. 
Drøye to timer i bil fra Oslo ligger vintereventyret og venter på deg og dine.

Ut på ski

Glade barn - betyr glade foreldre! Hos oss er det de minste som er de største gjestene, det er de som er våre største kritikere og våre fremste ambassadører. Enten dere vil dra på Diamantjakt med barna, eller de med hverandre, kanskje dere alle sammen vil på Familiesafari og utforske deler av skianlegget dere ikke har sett før, eller ikke ville funnet ellers? 

Hos oss finner dere noe for hele familien. Snille familieområder, enkle bakker, bratte heng, heiser for de små og heiser for de store, barneparker og aktivitetsområder samt et variert utvalg spisesteder. Vi har skiutleie både nede på Skitorget og på fjellet og Gaiastova, det samme med Skiskole for store og små. 

Dersom dere har barn som vil leke seg i parker, har vi dette både for små og de litt større. 

Kom til oss og vi garanterer å fylle tiden deres, med gøy og snø!

vinter

vinterparken

Opplevelser i snøen

Det er få som kjenner til alle mulighetene som finnes i Hafjell og Lillehammer på vinteren. Når skiene er satt inntil hytteveggen og barna fortsatt ønsker å oppleve ekte snø så har vi noen tips til deg.

I førjulstida finnes ikke noe bedre enn en ettermiddag i den koselige julegata på Lillehammer. Kanskje du også velger å legge turen innom Maihaugen og friluftmuseet. Her kan du oppleve spennende utstillinger innendørs, men ikke minst fantastiske omgivelser for en spasertur i kulturlandskap. 

Kjelkekjøring i Olympiaparken er en fin aktivitet på kvelden. Og vil du kjenne på enda mer adrenalin og g-krefter anbefaler vi å teste bobrafting i Norges eneste bob- og akebane. Hundekjøring, trugetur, månelys tur innover fjellet på langrennsski, bygge snømann, lage snøengler, gå på skøyter på Vingnesvika skøytebane, pilke på et fjellvann eller på Gudbrandsdalslågen.

Og vi må ikke glemme Vinterparken. 3 uker hver vinter åpner et vintereventyr med skulpturer, snøhotell, snøkatedral, troll, leker for barna og et forrykende avslutningsfyrverkeri med lysene fra Hafjell i bakgrunn.