snøfull skikjøring i Hafjell

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell byr på fantastiske snøforhold, arrangementer for store og små og generelt god stemning med liv og røre på fjellet.

Overnatting i Hafjell passer ditt behov. Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur. Med beliggenhet i hjertet av aktivitetene kan du trygt legge skiferien til Hafjell!

hytte i Hafjell    

Gode snøforhold

Hva er vel bedre enn å tilbringe vinterferien med ski på beina og i fantastiske snøforhold Hafjell? Ski inn/ ski ut til 46 kilometer med alpinbakker, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien med morsomme aktiviteter. I Hafjell er det upåklagelige forhold og store mengder snø, så det er bare å forberede seg på en vinterferie slik den skal være.

 

Vinterferiens aktiviteter i Hafjell 

Programmet for Vinterferien er alltid stappfullt av aktiviteter for hele familien. Det inviteres til aktiviteter med Isa, konkurranser på ski og afterski for store og små.