Familie ved heis

Vinterferie i Hafjell

Vinterens morsomste ferie er i Hafjell! Kom til oss og få aktiviteter, utfordringer og mestring for absolutt alle i hele familien.  

I Hafjell er det daglige aktiviteter for barna med maskoten vår Isa og Hafjell Skiskole. Prøv ut en av Norges råeste parker, vår lange HH Skicross eller bare nyt en bedre lunsj hos en av våre smakfulle spisesteder.

Kjøp heiskort online

 

Bestill overnatting online

HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer dine behov, enten du skal samle vennegjengen eller familien.

Youtube video image

HEISKORT

Husk heiskort må kjøpes online 

Skal du ha heiskort til vinterferien må dette kjøpes online, slik at vi slipper køer og trengsel. Når du har kjøpt ditt heiskort på nett kan det lades/hentes ut i en av anleggets pick up-bokser (Skitorget, Mostertoppen og Gaia). Kjøp ditt heiskort online nå. 
 

Kjøp heiskort

barn

overnatting i Hafjell

OVERNATTING

Hytter og leiligheter nær bakken

Nyt tiden sammen på hytte med nærhet til bakken. Late morgener, god frokost og fantastisk skikjøring. Tilbake på hytta nytes kvalitetstid med familien, eller alene, med fyr i peisen og fjellet som nabo.
 

Se ledige hytter

OPPLEVELSER

Aktiviteter for store og små

Skap nye minner med familien. Bli med på alt fra morsomme skiaktiviteter og møt Isa. Vi har skiskole for de små og barneparker.
Det er aktiviteter gjennom vinteren for de små. Les mer om dette under.
 

Se aktiviteter i bakken

Opplevelser i Hafjell

Hunderfossen Vinterpark

OPPLEVELSER

Skap nye minner

Med en 15 minutters biltur når du Lillehammer sentrum med en sjarmerende gågate. Besøk Vinterparken på Hunderfossen med vinterlige aktiviteter i kveldsmørket. Se det magiske vintershowet på kveldstid, besøk den majestetiske iskirken og få med deg fyrverkeriet. 

VinterTrollnatt på Hunderfossen

Se & gjøre i Lillehammerregionen

hafjell skiskole

Finpuss teknikken i vinterferien

Alle har godt av en time hos Hafjell Skiskole, enten man er nybegynner eller ekspert. Her er det kun forbedringspotensiale og skiskolen gir deg muligheten til å utnytte dine skiferdigheter til det ypperste. La Norges beste skiskole løfte din skiopplevelse. 

Bestill time 

hafjell skiutleie

Trenger du skiutstyr til ferien?

Hafjell Skiutleie har brett- og skiutstyr for alle, fra nybegynner til ekspert. Du får alltid det nyeste utstyret, som er nyvokset og nypreparert når du leier ski hos oss.

Bestill online og få 10% rabatt. 

Bestill skiutstyr online