Favn Hafjell

Favn - nye leiligheter i familievennlig område på Gondoltoppen

 

interior Favn

Illustrasjonsbilde av en leilighet på Favn.

Med enestående beliggenhet midt i et familievennlig vintereventyr bygges Favn, en moderne fjellandsby. Disse 27 romslige leilighetene med beliggenhet midt i fjellet passer både små og store familier. Favn står ferdig til sesongen 2021-22, og du kan booke neste års skiferie allerede nå.

På Favn får du:

  • Flott utsikt til fjell og Gudbrandsdalen
  • Favnhuset med restaurant, café og bar
  • Ski inn og ut rett utenfor døren til alpinbakken med barnevennlige løyper og belyste langrennsløyper
  • Bo i sentrum av sommeraktiviteter som downhillsykling og pumptrack
  • Nærhet til populære spisesteder som Skavlen og Sætra
  • Snøsikre omgivelser på 800 moh.

Midt i kremen av alpinanlegget, barneområder, langrennsspor og skog ligger Favn. Byggene i nordisk stil med balkonger som innbyr til morgensol, er tett omslynget av naturen og det ekte norske. 

Fantastisk fjellutsikt
På 800-835 moh. ligger leilighetene på Favn høyt og fritt og i hovedsak vendt mot vest. Fra dette området kan blikket hvile mot Synnfjell, med den høyeste toppen Spåtind i sør og Gausdal vestfjell mot vest. Det er også flotte siktlinjer mot Jotunheimen mot vest/nord, før Skeikampen og Prestkampen i nord.

Målet med Favn Hafjell er at fjellandsbyen skal favne alle som elsker å være på fjellet hele året. Her skal man kunne senke skuldrene, roe pulsen eller være aktiv – store og små, alene eller sammen, med eller uten bil.

Book knapp

 

favn2

Illustrasjonsbilde av Favn. Første byggetrinn er byggene lengst til høyre.

Fasiliteter på Favn

Fjellandsbyen Favn Hafjell
På Favn vil du ha nærhet til alt du trenger og ønsker. Egen restaurant, kafé/butikk, skiutleie, sportsbutikk og skigarderober.

Skiutleie
Gjester som bor på Favn kan få forhåndsbestilt skiutstyr levert rett i skiskap tilhørende leilighetene. Skiutleien har en egen avdeling på Favn med en liten skishop. Her er det mulig å bytte eller oppgradere utstyr, og levere inn ski til prepp. Skiutleien har samme åpningstider som alpinsenteret.

Husk å velge Favn (Mostertoppen) som utleveringssted når du bestiller, og ha leilighetsnummeret klart slik at utstyret kan leveres i riktig skiskap. 

Bestill skiutleie

Restaurant Favn og Favnbar
Restauranthuset er tilrettelagt som et unikt samlingspunkt. Både på dagtid og kveldstid skal man her kunne nyte en smakfull lunsj med gode venner, ha en hyggelig afterski etter dagens skikjøring, eller spise en god middag på kveldstid.

Restaurant Favn byr på smaker fra hele verden, laget med lokale råvarer. Restauranten vil serverer både lunsj og middag. I Favnbar vil det være lunsjservering og afterski med småretter, vin, cocktails og feelgoodstemning med god musikk. Favnrommet har plass til opptil 16 personer. Rommet kan brukes både til konferansevirksomhet, eventer som vinsmaking og winemakers dinner, og til private middager. 

Cafè Favn
Rett ved siden av Restauranthuset ligger Café Favn. Her kan du sette deg ned for en kaffekopp, kakao til barna og dagens bakst. Et lite og hyggelig sted som vil bli et populært tilskudd til hele Mosetertoppen.

Café Favn vil ha frokost- og lunsjservering. På menyen står søt bakst, panini, suppe og varm drikke. På ettermiddagen vil Café Favn ha afterski med småretter, øl, vin og enkle drinker.

Restaurant Favn

Book favn

Leilighetene 

Favn Hafjell

Illustrasjonsbilde av en leilighet på Favn.

Favn består av 27 fritidsleiligheter over fire etasjer med heisadkomst. Leilighetene er i hovedsak fra ca. 62-88 kvm med 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Flere av leilighetene vil få balkong hvor de fine dagene kan nytes, og andre leiligheter vil få ”sit-in-vinduer”, som er brede vinduskarmer hvor du kan sitte komfortabelt og nyte utsikten - nesten som å være ute. Noen av front-/toppleilighetene vil få hemsløsning med TV-stue og to ekstra soverom. Disse leilighetene blir på ca. 117 kvm. 

Ski inn og ut

Barn på Favn

Bakkene
Fra Favn har du alle muligheter innen rekkevidde. Du befinner deg midt i hjertet av alpinanlegget og bakkene, og fra her kan du fortsette videre til topps i vår 6-seters stolheis som tar deg til 1065 moh på Hafjelltoppen, eller videre ned til OL-løyper og familieområder i bunn. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april.

Totalt tilbyr Hafjell 50 km med alpinløyper og er i dag Norges 3. største skianlegg – og fortsatt i utvikling! Parkeringsplass medfølger alle leiligheter.

Løypekart med Favn

Favn markert i orange.

Langrenn
Her finner du løypenettet som Hafjell og Øyerfjellet har å by på praktisk talt rett utenfor døren. Det er totalt ca. 300 km med preparerte løyper for både klassisk og skøyting. Hele området i Øyerfjellet har et totalt løypenett på til sammen ca. 600 km. Uansett hvor du beveger deg på skiene dine er du omsluttet av vill og vakker natur.

Trygt for barna

på toppen
 

Et av Hafjells tre barneområder ligger rett utenfor Favn. Her er det trygt og gøy for barna å øve seg på ski blant myke figurer og enkel båndheis. Her kan barna treffe Hafjells maskot, Isa, som alltid er et stort høydepunkt for de små. Området er trygt og avgrenset, så her har du full oversikt over barna. 

Når barna har blitt tryggere på ski, kan de prøve seg i Hafjell 360. Dette er en stolheis med påstigning rett utenfor Favn og som tar deg til topps. På avstigningen her finner du Hafjells høyeste punkt, 1065 meter over havet, og to tilhørende grønne, familievennlige løyper. 

Flere dager i uken gjennom vinteren skjer det masse spennende for barna på Favn, enten det er Junior Skipatrulje, Familiesafari, ansiktsmaling med ISA eller dere vil utfordre hverandre til ski movie race i Audibakken? Vi har nemlig en helt rå portløype med tidtaker som ligger ved Favn.

Hafjell er kjent for sine barneområder, parker og aktiviteter for de minste i familien. Totalt er det tre KIDS familieområder og tre terrengparker. At bakkene er en familiefavoritt er ikke uten grunn. Favn bugner av morsomme aktiviteter for barna, enten det er barnebakken med egne båndheiser for de minste, Diamantjakt med maskoten vår ISA, eller du har større barn som vil kjøre bokser og rails i Backyard-parken vår.

Stå på ski med maskoten vår, Isa!

Hafjell sin maskot Isa gleder seg til å møte alle skiglade barn i hele vinter. Hun er en leken liten skapning som suser nedover bakkene. Du møter Isa som oftest i de tre familieområdene KIDS Knerten, KIDS Mosetertoppen og KIDS Gaia.

Bli bedre kjent med Isa!

Favn maskott

Tid med familien

På Favn ligger alt til rette for kvalitetstid med familien. Leilighetene har både Wifi og TV. Men her er det også rom for å legge skjermene til side og finne frem puslespill og terninger. Ønsker dere å spise middag i leiligheten, har Favn godt utstyrte kjøkken med alt dere trenger for å tilberede hyggelige måltider sammen. 

Ønsker dere å spise ute, er det flere hyggelige restauranter å velge mellom i nærheten. Restauranter i Hafjell.

Book favn