Skicross Hafjell.

Helly Hansen Skicross forlenges!

HAFJELL, Vår populære Helly Hansen Skicross blir for sesongen 22/23 forlenget med ytterligere 400 meter! 

Det betyr at det for årets skisesong blir totalt 1,25 kilometer med skicross for alle i Hafjell. Helly Hansen Skicross får ny start fra toppen av Hafjellheis 2 og vil også i går gå ned via Main Park.

- Dette er supergøy! Vi vet fra før at dette er et tilbud veldig mange har benyttet seg av og det passer absolutt alle i alle aldre. Til og med min sønn på 4 år storkoser seg i denne løypa, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Wedum.

Proff fra start

Skicrossen er, for de som ikke har prøvd den enda, en morsom løype med svinger, elementer og porter. Den kan kjøres både fort og sakte og er som sagt tilpasset de fleste nivå.

- Motto her er at alle skal føle seg som en proff fra start! Det er umulig å ikke få konkurranseinstinkt her, så her kan hele familien knive om seieren, sier Wedum.

Helly Hansen Skicross.

Flere nyheter for sesongen

Til årets sesong oppgraderer vi de fleste barneområdene våre på Favn og Mosetertoppen. 

I løpet av høsten blir det laget en skitunnel for de minste nedenfor Paviljongen/varmestua. Hele barneområdet vil bli oppgradert med mer farger og magi, mer Isa og generelt bli mer innbydende for våre minste skistjerner. I tillegg blåser vi liv i MiniCrossen som ligger ved Crossheisen, en mindre og morsom kuleløype for barna. 

Dessuten har skogsløypene for barn, som fikk et solig løft i fjor, bli enda bredere og bedre for årets sesong. Hytteløypa til Isa blir forlenget med 250 meter og krydret med enda flere morsomme elementer for barn. 

- Barna er i fokus hos oss i år! Hafjell Skiskole får dessuten et eget lite område for de aller minste utenfor Favn som vi håper og tror mange vil benytte seg av denne sesongen, sier hun.

Les mer om alle sesongens nyheter!

Favn i Hafjell Alpinsenter.

Dele denne artikeln?