Hafjell for de litt større

Det er ikke alltid det er like gøy for storebror å være med på alt det lillesøster vil. Hafjellområdet har en rekke aktiviteter for de litt større barna. Enten de liker fart og spenning, eller litt roligere aktiviteter. Sommer i Hafjell har noe for enhver smak. 

 

barn

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling. Konseptet går ut på å bruke skiheisene for transport opp, og så kose seg nedover bakkene på samme måte som når man står på ski eller brett om vinteren. Våre 19 spesialbygde løyper slynger seg nedover skogen som omringer alpinbakkene, og har morsomme elementer tilpasset alle ferdighetsnivåer. Løypene er rangert fra grønn til sort vanskelighetsgrad, hvor grønn er det letteste, og sort er for de mer drevne syklistene. Vi anbefaler at barn har fylt 8 år før de tester downhillsykling. 

Les mer

Rafting Sjoa

Sjoa er kjent som Norges og en av verdens beste raftingelver. Her kan du oppleve spenning på elva i fantastiske omgivelser. Rafting passer for de fleste som liker fart og moro, fra de litt større barna og oppover. Det er også mulig å prøve seg på juving, elvebrett og mange andre spennende aktiviteter. Sjoa ligger 1,5 t kjøretur unna Hafjell.

Les mer

Rafting i Sjoa, Foto:GoRafting

 

Hunderfossen Eventyrpark

Kun 5 min unna Hafjell Alpinsenter/bike park ligger Hunderfossen Eventyrpark. Med sine 250.000 besøkende gjester i løpet av en sommer, en Hunderfossen en av Norges best besøkte turistattraksjoner. Her er det noe for hele familien, store som små.I Eventyrparken er det mer enn 60 flotte attraksjoner og severdigheter for hele familien sammen, og for flere dager til ende. Den spesielt rolige og fine stemningen i parken gjør at både barn, besteforeldre og barnebarn trives sammen her.

Les mer

Hjulbob

Har du lyst til å prøve deg på en ekte olympiske aktivitet er Lillehammer Olympiske Bob- og akebane verdt et besøk. Mange foreldre leter etter litt tøffere aktiviteter, hvor de eldste barna kan få utfordret seg med aktiviteter som gir de et aldri så lite adrenalin-kick. Med hjulboben kan du komme opp i en hastighet på 100 km/t, så du er garantert et aldri så lite adrenalin-kick! Aldersgrense 10 år med foresatt, 12 år uten foresatt. Dette er moro for hele familien!

Les mer

Bilde av bil på Norsk Vegmuseum

Norsk Vegmuseum

Norsk Vegmuseum har flere tusen kvadratmeter innendørs utstillinger, et nytt kjøretøymuseum, en stor museumspark og en unik, over 200 meter lang bergtunnel med fjellsprengningshistorie. Store deler av året har museet i tillegg åpen landhandel, servering i gjestgiveriet og en rekke arrangementer for store og små.

Les mer

Hafjell Golfbane

Ved foten av Gudbrandsdalen finner du en eventyrlig golfbane, Hafjell Golf. Banen ligger rett nord for Hafjell Alpinsenter i Øyer kommune og er en 9 hulls skogs/parkbane, med store greener, mange bunkere og mange utfordringer. Det korteste hullet er 76 meter og det lengste 458 meter, og vi har lagt vekt på høy kvalitet og mange detaljer. Alle bekker har steinsatte sider, flere teesteder er murt opp av stein og eksisterende skog er tynnet og gjort spillbar. Med gode solforhold hele sommerhalvåret varer sesongen fra begynnelsen av mai til midten av oktober.

Les mer 

Golf

Gågata i Lillehammer

Lillehammer

Gågata i Lillehammer sentrum ble verdensberømt under Vinter-OL i 1994, og med den sjarmerende trehusbebyggelsen byr på en handleopplevelse utenom det vanlige. Ta gjerne bussen, eller parker bilen i sentrum og spaser rundt. Her finner du et mangfold av butikker med utvalg som skiller seg ut fra vanlige kjedebutikker. finn et sete på en av de mange koselige kafeene og nyt en is sammen i hyggelige omgivelser.

Les mer