Snørik vinter i Hafjell.

Strømpriser vil ikke påvirke årets skisesong

HAFJELL, Vi får mange spørsmål om årets skisesong vil bli påvirket av de skyhøye strømprisene. Flere spør om vi vil produsere snø som før, om heisene vil gå som normalt, eller om heiskortprisene vil stige. 

Vi kan betrygge alle med at Alpinco, som eier både Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg samt Gudbrandsgard Hotell, har sikret driften og innkjøp av strøm for hele kommende sesong hos en landsdekkende og seriøs aktør. Dermed er snøproduksjon og heisdrift sikret innenfor fornuftige rammer. 

- Vi rår selvsagt ikke over vind og vær, men skisesongen 22/23 blir akkurat slik man kjenner den som før pandemien, med full drift og stabile åpningstider, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

Ingen overforbruk

Vi skal selvsagt ikke drive overforbruk på strøm og dette er noe vi følger nøye med på. Men dere som skigjester vil ikke merke et begrenset tilbud av noe slag i våre skianlegg.

Nå håper vi på en nedbørsrik vinter med masse snø, og ikke minst gleder vi oss stort til å få en normal sesong med glade skigjester i våre anlegg.