Sommer i Hafjell

 

Med sommerferie i Hafjell ligger alt til rette for en minnerik tid for hele familien.

Hafjell finner du aktiviteter som passer for hele familien. I Hafjell bor du i umiddelbar nærhet til flott natur på fjellet og uendelige muligheter for turer til fots eller sykkel. Opplev de fantastiske stiene i Øyerfjellet, og topp det hele med en spennende downhill sykling i Hafjell Bike Park – anerkjent som en av verdens beste sykkeldestinasjoner.

Bli med oss og lev ut deres egen versjon av "71 grader nord" i Hafjell og Øyerfjellet.

Stisykling

Øyerfjellet på sykkel

Hafjell og områdene rundt har fantastiske muligheter for ulike typer sykling. Enten du liker deg best på endeløse grusveier blant setrer og vidder, eller på mer utfordrende stier i fjell og skog, kan vårt område tilby deg fantastiske opplevelser fra sykkelsetet.

Se kart og turtips

 

Youtube video image

 Bli inspirert!

Hafjell og området rundt byr på fantastiske opplevelser om sommeren. Les mer og planlegg den perfekte sommerferien for familien!

 

Pumptrack

Like ved restaurantene ligger vår populære pumptrack der barn og vokse kan leke seg på sykkel. Har dere med egne sykler, kan dere ta med disse i gondolen og bruke dem fritt i området. Sykler kan også leies i FAVN sykkelutleie rett ved pumptracken.

Her er det også en lekeplass for barna med huskestativ og sklie. Vi har også en klatrepark for barn hvor de kan utfordre balansen i forskjellige hinder. I denne klatreparken trengs ikke sikkerhetsutstyr.

Les mer om pumptracken

Lekeplass med klatreelementer

Ved siden av pumptracken ligger en lekeplass for de minste, med morsomme klatreelementer og utfordringer som passer både små og store barn. Den er gratis, med benker tilgjengelig og åpen for alle.

Vi har også huskestativ og sklie, plassert rett ved Skavlen.

Lekeplass i Hafjell

Lunsj til flott utsikt

Fra Gondolavstigningen kommer du til Skavlen Restaurant som ligger naturskjønt til med en utsikt som er verdt å hvile øynene på. På Skavlen anbefales det å unne seg en god lunsj eller en kanelbolle ute i solveggen på den store terrassen.

Se våre restauranter