Aktiv høstferie i Hafjell

Velg Hafjell i høstferien og prøv Hafjell Bike Park før vinteren melder sin ankomst.

Høsten er finest på fjellet i den klare og fine lufta, omringet av flotte høstfarger. I Hafjell har du fjellet og aktiviteter for hele familien rett i nærheten!

Med hytte eller leilighet i Hafjell er du i umiddelbar nærhet til en av Europas beste Downhill sykkelparker. Det er åpent til søndag i uke 40. Downhillsykling passer for alle som kan å sykle og er en stadig mer populær og voksende aktivitet (anbefales ikke for barn under 8 år).

For de minste barna har vi en stor pumptrack på Mosetertoppen (avstigning gondol), som alle kan benytte seg av gratis. Her har vi også gratis utlån av sykler for de aller minste (3-6 år), både vanlige sykler og balansesykler.

Bo på Favn i høst

Høsten er fargesprakende, men den kan være hustrig. - Trekk dere tilbake etter tur i fjellet og kos deg med en varm kakao i sofakroken.

Prøv ut vårt toppmoderne Favn leilighetskompleks - og bo midt i smørøyet! Vi har flere hytter og leiligheter til utleie både nede i dalområdet i Hafjell, oppe i anlegget og på toppen av selve Hafjell. Velg det som passer dere best!

Overnatting i Hafjell

Eller prøv et søk

Stisykling

Øyerfjellet er et sykkeleldorado for stisykling - her er noe for alle og enhver. Velg mellom grus og sti.

Fra Mosetertoppen har man et perfekt utgangspunkt for sykling innover i Øyerfjellet. Ved hjelp av vår trailguide kan dere se ulike ruteforslag, høydeprofil og mye mer dersom dere trenger litt inspirasjon til tur eller er helt nye i området. I vår sykkelutleie kan dere leie både el-sykler og stisykler til hele familien. 

Les mer

Hafjell Bike Park

Downhillsykling i Hafjell er en morsom aktivitet utenom det vanlige, og passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. 

Konseptet går ut på å bruke skiheisene for transport opp, og så kose seg nedover bakkene på samme måte som når man står på ski eller brett om vinteren. Våre spesialbygde løyper slynger seg nedover skogen, og har morsomme elementer tilpasset alle nivåer. Løypene er gradert fra grønn til sort vanskelighetsgrad.

Les mer

Gondol & pumptrack

En pumptrack er en bølgende sykkelbane med kombinasjon av dumper og svinger.  Skap fart med pumpende bevegelser - derav navnet "Pumptrack".

Vår pumptrack ligger på Mosetertoppen, utenfor Favn. Ta med din egen sykkel eller lån gratis sykkel hos oss for de minste barna. Det er også lekeplass med klatrestativ og huske, samt Skavlen som kan by på gode lunsjer og varme drikker i høst.

Les mer

Høstferieprogram 2023

I høstferien skjer det masse hos oss i Hafjell. Enten du vil sykle på fjell, sti, plukke bær, delta i konkurranser, lunsje i lyngen eller lunsje på Skavlen.

Under ser dere hele programmet og alle åpningstider hos oss. Vi anbefaler også alle med små barn et besøk i Hunderfossen Eventyrpark, Lilleputthammer eller Lekeland, som også har høstferieåpent.

Se program her

 

 

Få med deg det som skjer i Hafjell og Gudbrandsdalen i høstferien

Gudbrandsdal Musikkfest - 29. september - 1. oktober. Musikere intar hele Gudbrandsdalen med 10 konserter på flere arenaer. Les mer om festivalen! 

Høstmarked på Jevne Gård - 7. oktober. Jevne gård samarbeider med Mat fra Øyerfjellet om Matmarked på gården. Det vil være salg av lokalmat og Gårdskafé inne og ute på tunet. Les mer!

Youtube video image