høst i hafjell
høst i hafjell

Aktiv høstferie i Hafjell

Velg Hafjell i høstferien og prøv Hafjell Bike Park før vinteren melder sin ankomst.

Høsten er finest på fjellet i den klare og fine lufta, omringet av flotte høstfarger. I Hafjell har du fjellet og aktiviteter for hele familien rett i nærheten!

Med hytte i Hafjell er du i umiddelbar nærhet til en av Europas beste Downhill sykkelparker. Det er åpent lørdag og søndag frem til høstferien og mandag til søndag i uke 40 og torsdag til søndag i uke 41. Downhillsykling passer for alle som kan å sykle og er en stadig mer populær og voksende aktivitet (anbefales ikke for barn under 8 år).

For de minste barna, de som er litt små for downhill enda, har vi en stor pumptrack på Mosetertoppen (avstigning gondol), som barn i hele sommer har benyttet seg av. Hit kan dere ta med alle slags sykler, eller låne av oss på toppen for de minste. 

Pumptrack på Mosetertoppen i Hafjell Alpinsenter.

 

Høstferiepakke uke 40 og 41

Book vår høstferiepakke fra kr. 380,- per seng fra torsdag til søndag i høstferien. Velg mellom å bo i Alpinlandsbyen, Gaia eller Sørlia. 

Booker du pakken får du:

  • Overnatting enten i Alpinlandsbyen, Gaia eller Sørlia til gode priser
  • Gratis tur med gondolen i Hafjell for de som bookes inn i enheten
  • Et bredt aktivitetstilbud for hele familien!

Se høstferieprogram for Hafjell!

 

I høstferien skjer det masse hos oss i Hafjell. Enten du vil sykle på fjell, sti, plukke bær, delta i konkurranser, lunsje i lyngen eller lunsje på Skavlen. Under ser dere hele programmet og alle åpningstider hos oss. Gå inn å huk av ting du har lyst å gjøre i din ferie i fjellet.